Μετάβαση στο περιεχόμενο

13 Οκτωβρίου 2017

Μία ακόμη διάκριση για την ΤΕΜΑΚ

από idator

20171006123949-17328e45-m

Μετά τη Παγκόσμια διάκριση στο «Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Water Award»  η ΤΕΜΑΚ λαμβάνει το χρυσό στα Best City Awards 2017.

Είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς στην Υδάτωρ να αναγνωρίζονται και να διακρίνονται οι συνεργάτες μας. Είναι αυτοί που ανεβάζουν τον πήχη και μας κάνουν και εμάς καλύτερους. Ευχόμαστε στην ΤΕΜΑΚ να ανέβει περισσότερα βάθρα και να παραλάβει περισσότερα βραβεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μας εκπροσωπεί!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρίας:

Οι προσπάθειές της ΤΕΜΑΚ αναγνωρίστηκαν με το βραβείο GOLD που έλαβε στην κατηγορία Green City  Διαχείριση Υδατικών Πόρων  Αφαλάτωση με το έργο «Παραγωγή Πόσιμου Νερού από Αφαλάτωση με φωτοβολταϊκά σε νησί της Ελλάδος – Αφαλάτωση».

Όλοι οι εργαζόμενοι  στην ΤΕΜΑΚ με πίστη στο όραμα της συνεχούς βελτίωσης νιώθουμε υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων ολοκληρωμένων λύσεων, που χαρακτηρίζουν όλα μας τα έργα.  

Ο ΘΕΣΜΟΣ

Τα Best City Awards έρχονται για  χρονιά να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Boussias Communications για τη δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετάσχουμε σε αυτή διοργάνωση και να αξιολογηθούμε από μια ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πατούλη (Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου).

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ από την ΤΕΜΑΚ

Η ΤΕΜΑΚ συμμετείχε στη βράβευση με την λύση που παρουσίασε και αφορούσε την σχεδίαση, κατασκευή, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης η οποία λειτουργεί με φωτοβολταικά.

Η αξιοποίηση της νέας αυτής καινοτόμας ιδέας, λύσης και τεχνολογίας βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών, εξασφαλίζοντας καθαρό περιβάλλον, υγεία και ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.

Περισσότερα για την ΤΕΜΑΚ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: