Μετάβαση στο περιεχόμενο

19 Ιανουαρίου 2017

Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα παραγωγής και κέντρο ενοικιάσεων της Xylem στη Μέση Ανατολή

από apatsiou
burjkhalifa-02982_new_tcm186-85702

Burj Khalifa, Dubai 

Η Xylem εγκαινίασε την πρώτη μονάδα παραγωγής της στη Μέση Ανατολή καθώς επίσης και ένα νέο κέντρο ενοικίασης αντλιών και εξυπηρέτησης. Oι δύο δραστηριότητες, οι οποίες εδρεύουν στο Ντουμπάι, αποτελούν τμήμα μιας εταιρικής επένδυσης ύψους 35 εκατ. δολαρίων με σκοπό την επέκταση στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.«Η περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής ήταν πάντα μια αγορά σε προτεραιότητα για εμάς» δήλωσε ο Steve Leung, Senior Vice President/President για τις αναδυόμενες αγορές. «Η μονάδα παραγωγής αντιπροσωπεύει την απαρχή μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσής μας να δουλεύουμε μαζί με τοπικούς εταίρους και κυβερνήσεις προκειμένου να λύσουμε τις πιο περίπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σχετικά με το νερό.»

Η μονάδα παραγωγής, έκτασης 19.000 μ2, θα κατασκευάζει κάποιες από τις πιο κορυφαίες αντλίες ενώ θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες της Xylem στην περιοχή. Στα πλαίσια της έναρξής της, η Xylem Μέσης Ανατολής λάνσαρε την Flygt Concertor, την πρώτη αντλία λυμάτων του κόσμου με ενσωματωμένη νοημοσύνη.concertorΣτα μέσα του 2016,  η Xylem ανακοίνωσε μια επένδυση 35 εκατ. δολαρίων προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Το σχέδιο επέκτασης, το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι το 2018, περιλαμβάνει επενδύσεις σε μια σειρά εγκαταστάσεων στην περιοχή, καθώς επίσης και γραφεία σε Σαουδική Αραβία, Ομάν και Κατάρ.

Κέντρο Ενοικιάσεων και Εξυπηρέτησης για τη Xylem Μέσης Ανατολής-Βόρειας Αφρικής

Το κέντρο ενοικιάσεων και εξυπηρέτησης Μέσης Ανατολής στο Ντουμπάι θα προσφέρει εξοπλισμό αποξήρανσης για βραχυοπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη ενοικίαση. Οι κορυφαίες λύσεις αποξήρανσης που διαθέτει η εταιρεία παίζουν καθοριστικό ρόλο σε διάφορα στάδια κατασκευαστικών έργων, κρατώντας με αποτελεσματικότητα τα εργοτάξια στεγνά από ανεπιθύμητες ποσότητες νερού. Ενδεικτικά, το κόστος των έργων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο Ντουμπάι, υπολογίζεται στα 390,8 δισ. δολάρια.

«Η περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό, με χιλιάδες κατασκευαστικά έργα και έργα υποδομής να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε υλοποίηση», είπε ο Graeme Saunders, Διευθυντής στον Τομέα Αποξήρανσης για τη Xylem ΜΑΒΑ.

Dubai.jpg«Το νέο, τοπικό κέντρο ενοικιάσεων και εξυπηρέτησης μας καθιστά ικανούς να υπηρετούμε τους πελάτες μας ακόμα καλύτερα. Η ομάδα μας είναι μοναδικά καταρτισμένη με βαθιές, πρακτικές γνώσεις προκειμένου να παρέχει στους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις.»

Η Xylem προσφέρει μια πλήρη γκάμα ενοικιάσεων καθώς και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, προσαρμοσμένη να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών στον τομέα των αστικών και κατασκευαστικών έργων, στη βιομηχανία, σε επείγουσες καταστάσεις και σε ορυχεία.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Xylem στην Ελλάδα είναι η Υδάτωρ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Υδάτωρ Α.Ε., επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στο www.idator.gr ή καλέστε το 801 11 12 312.

Αναδημοσίευση  από ypodomes.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: