Μετάβαση στο περιεχόμενο

9 Νοεμβρίου 2016

Υδάτωρ x Blue Lagoon Princess Hotel

από apatsiou

blue-lagoon-3

Το νέο υπερπολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο Blue Lagoon Princess ξεκίνησε την λειτουργία του το καλοκαίρι του 2015 στην περιοχή Καλύβες, κοντά στο Σπήλαιο και Μουσείο Πετραλώνων Χαλκιδικής και Ανάκτορο του Γαλέριου. Βρίσκεται 20 λεπτά οδικώς από την πόλη Κασσάνδρας και μόλις 5 χλμ από το κέντρο της Γερακινής. Μόλις 45 χιλ. από το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και σε απόσταση 40 λεπτών από την πόλη της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο για την επίσκεψη όλων των σημαντικών τουριστικών αξιοθέατων και παραλιών στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Η μονάδα διαθέτει 238 δωμάτια όλων των κατηγοριών (Απλά, Οικογενειακά και Junior Suites) τα οποία εκτός της ιδιαίτερης διακόσμησης, είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που αναμένει κάποιος από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατά τον σχεδιασμό της κατασκευής και λόγω των σημαντικών απαιτήσεων των συστημάτων νερού, αναζητήθηκε από την αγορά η καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας, τα οποία παράλληλα να υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη λύση τεχνικής υποστήριξης. Το νερό είναι κεντρικό στοιχείο σε μια ξενοδοχειακή μονάδα και ειδικά σε μονάδες που φιλοξενούν τουρισμό υψηλού προφίλ, τα αντλητικά συστήματα πρέπει να είναι ανάλογου επιπέδου. Με βάσει αυτά τα κριτήρια, η κατασκευάστρια εταιρεία ΔΟΥΡΟΣ Κατασκευαστική, επέλεξε να συνεργαστεί με την ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.

Η ΥΔΑΤΩΡ A.E., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Xylem (NYSE:XYL) στην Ελλάδα, παρείχε στο Blue Lagoon Princess Hotel μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που απαιτήθηκαν εντός της ξενοδοχειακής μονάδας. Επιπλέον κατά την διάρκεια της κατασκευής, η εταιρία ήταν παρούσα σε όλες τις φάσεις εγκατάστασης, εκκίνησης και δοκιμής των προϊόντων, στα πλαίσια της συνολικής υποστήριξης προς την εργοληπτική εταιρεία.

ΤΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ

Τα προϊόντα και συστήματα άντλησης που προμήθευσε η ΥΔΑΤΩΡ είχαν να κάνουν με την επεξεργασία λυμάτων, την λειτουργία του κλιματισμού, την λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης, άρδευσης καθώς και της πισίνας του ξενοδοχείου.

Αναλυτικά παραδόθηκαν:

– Κλιματισμός: 42 κυκλοφορητές Lowara Ecocirc XL

– Ανάγκες Νερού: 6 πιεστικά συγκροτήματα κατασκευής ΥΔΑΤΩΡ με ανοξείδωτες αντλίες Lowara για την ύδρευση, άρδευση, και την πλήρωση και φίλτρανση του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών του συγκροτήματος.

– Αποστράγγιση: 18 αντλίες ακαθάρτων/αποστράγγισης.

– Αποχέτευση: 20 δίδυμες αντλίες λυμάτων Flygt και Lowara μαζί με τους πίνακες ελέγχου και αυτοματισμού.

– Επεξεργασία Λυμάτων: 8 υποβρύχιες αντλίες λυμάτων Flygt και ένα σύστημα UV Wedeco.

blue-lagoon-equipment

             πιεστικό συγκρότημτα ύδρευσης με μονάδες ελέγχου Hydrovar

 

 

blue-lagoon-princess-hotel                      

ΤΟ AFTER SALES SERVICE

Η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. κατανοώντας τις υψηλές απαιτήσεις για άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα των πελατών της,  έχει δημιουργήσει μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης με κύριο στόχο την άμεση ανταπόκριση και κυρίως την εξυπηρέτηση των έκτακτων αναγκών που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, εκκίνησης, δοκιμών και λειτουργίας των προϊόντων της. Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία «περηφανεύεται» για τα αποτελέσματα της. Οι πελάτες έχουν πάντα κοντά τους έναν εξειδικευμένο μηχανικό, ο οποίος αναλαμβάνει το έργο και φροντίζει να υποστηρίζει την εργοληπτική εταιρεία ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της εγκατάστασης. Η υπηρεσία αυτή εξακολουθεί να παρέχεται στον ιδιοκτήτη της μονάδας μετά την παράδοση του έργου και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της μονάδας. Στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα άλλωστε, η άμεση ανταπόκριση είναι σημαντικό στοιχείο της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας τους, ειδικά σε περιόδους υψηλής τουριστικής αιχμής, και η ΥΔΑΤΩΡ φροντίζει ώστε η διαχείριση του νερού να γίνεται σύμφωνα με την βασική της αρχή:

»Νερό, όπου το θέλετε.  Λύματα, εκεί που πρέπει.  Όλα με τον δικό σας έλεγχο».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και προϊόντα της Υδάτωρ Α.Ε. μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 801 11 12 312, να στείλετε mail στο info@idator.gr ή να επισκεφθείτε το idator.gr 

Read more from Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: