Μετάβαση στο περιεχόμενο

4 Αυγούστου 2016

Συμμετοχή της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. στο μεγάλο έργο του Αεροδρομίου Πάρου

από idator

pic paros

Σε λειτουργία είναι και επίσημα το Αναβαθμισμένο Αεροδρόμιο Πάρου. Το συγκεκριμένο έργο, το μεγαλύτερο του είδους του στις Κυκλάδες απαίτησε σύγχρονη, εξελιγμένη τεχνολογία διαχείρισης νερού και λυμάτων, και σε αυτό το πλαίσιο η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε συμμετείχε στο έργο με αντλίες λυμάτων, και συγκροτήματα πυρόσβεσης και αύξησης πίεσης νερού χρήσης.

Οι εργασίες χρειάστηκαν την υψηλή τεχνογνωσία και καθοδήγηση που διαθέτει η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε ενώ η συμμετοχή της περιλάμβανε και την τεχνική υποστήριξη που παρείχε η εταιρεία στη λειτουργία των συγκροτημάτων και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, χάρη στο after sales support δίδοντας όλες τις απαιτούμενες οδηγίες για τη εύρυθμη λειτουργία των συγκροτημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Πυροσβεστικά Συγκροτήματα, είναι κατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, από έμπειρους και εξειδικευμένος τεχνικούς της εταιρείας.

Η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε παρείχε μεταξύ άλλων:
– Πυροσβεστικό συγκρότημα, BBF3 30HP, κατασκευής ΥΔΑΤΩΡ
– Δίδυμο πιεστικό συγκρότημα ύδρευσης, κατασκευής Xylem Lowara
-Αντλίες λυμάτων βιολογικού, Hydropompe

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Γιώργος Ευστρατιάδης με αφορμή την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου δήλωσε «είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που η εταιρεία μας, συμμετείχε σε ένα ακόμα μεγάλο έργο της χώρας, ένα μεγάλο έργο για την Πάρο και παρείχε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως με την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού πρώτα και με τα άριστα συστήματα διαχείρισης νερού που εγγυημένα παρέχουμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε σύμμαχοι και υποστηρικτές και σε άλλα μεγάλα έργα. Εύχομαι καλές ασφαλείς πτήσεις και μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το νέο αεροδρόμιο».

Αναδημοσίευση από ypodomes.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: