Μετάβαση στο περιεχόμενο

3 Ιουνίου 2016

Για άλλη μια φορά η Flygt αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση λυμάτων

από apatsiou

Η αναμενόμενη πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου συστήματος άντλησης έγινε τη Δευτέρα 30.05 στην έκθεση IFAT στο Μόναχο.

Οι νέες αντλίες  Concertor™  αναβαθμίζουν τη διαχείριση λυμάτων στο επόμενο επίπεδο..στο μέλλον.

concertor

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άντλησης με ενσωματωμένο λογισμικό που θα παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%,  σε σύγκριση με τις συμβατικές αντλίες λυμάτων και των ελέγχων αυτών. Η απαράμιλλη απόδοση άντλησης επιτυγχάνεται με ένα καινοτόμο σύστημα προηγμένης τεχνολογίας, ειδικής ευρεσιτεχνίας της Flygt, μέσω των μοναδικών χαρακτηριστικών αυτών των αντλιών, συμπεριλαμβανομένων του νέου κινητήρα υψηλής ενεργειακής κλάσης ΙΕ4 , του αυτοκαθαριζόμενου (Adaptive Ν)  υδραυλικού μέρους και της σταθερής αμετάβλητης απόδοσης ισχύος.

Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη για εξαερισμό ή ψύξη ηλεκτρονικών εξαρτημάτων εντός πίνακα, υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση σε όλο τον κύκλο ζωής του συστήματος.

Το νέο σύστημα Concertor XPC είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτο – βελτιστοποίηση, εξασφαλίζοντας ότι οι αντλίες θα προσαρμόσουν αυτόματα την απόδοσή τους στο σημείο λειτουργίας που απαιτεί τη χαμηλότερη ειδική ενέργεια.Αυτό οφείλεται στην πατενταρισμένη τους λειτουργία ελαχιστοποίησης της καταναλισκόμενης ενέργειας, η οποία μπορεί να ελέγχει έως και τέσσερις αντλίες σε ένα αντλιοστάσιο.

Μια αντλία. Απεριόριστες δυνατότητες.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: