Μετάβαση στο περιεχόμενο

17 Οκτωβρίου 2015

Νέα σειρά αναδευτήρων Flygt 4320, με ενσωματωμένο ρυθμιστή ταχύτητας, παρουσιάζει η Xylem

από apatsiou

Screenshot 2015-10-17 11.08.06

Η Xylem εγκαινιάζει έναν υψηλής απόδοσης, χαμηλών στροφών, υποβρύχιο αναδευτήρα λυμάτων, ο οποίος μειώνει το ενεργειακό κόστος κατά 50% (βάση εργαστηριακών δοκιμών). Σε αντίθεση με τους συμβατικούς υποβρύχιους αναδευτήρες, ο Flygt 4320 της Xylem προσφέρει ενσωματωμένο ρυθμιστή στροφών βελτιώνοντας τον έλεγχο της ώθησης του αναδευτήρα, προσφέροντας τα αποτελέσματα της συνεχούς λειτουργίας, με μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση.

Σχεδιασμένος για εφαρμογές επεξεργασίας λυμάτων, όπως σε επεξεργασία ενεργούς ιλύος, δεξαμενές αποθήκευσης ιλύος και χωνευτές, καθώς για εφαρμογές βιοαερίου, πρόληψη παγετού και άλλων ειδικών εφαρμογών. Οι αναδευτήρες Flygt 4320 μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε αλλαγή της εφαρμογής και των συνθηκών φορτίου, καθιστώντας εφικτή την μείωση κόστους κύκλου ζωής καθώς και του ενεργειακού κόστους. Τα παραπάνω επιτυγχάνονται συνδυάζοντας έναν συμβατικό αναδευτήρα υψηλής απόδοσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή συχνότητας (VFD).

bananaΟ Andreas Lindberg, Product Manager για τους αναδευτήρες στη Xylem αναφέρει, “ Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης κατάφερε να αναπτύξει έναν αναδευτήρα που προσφέρει βέλτιστη απόδοση
και εύκολη χρήση. Αιτία των παραπάνω είναι η δυνατότητα ρύθμισης του αναδευτήρα. Όταν ο αναδευτήρας εγκατασταθεί σε μια εφαρμογή, η ώθηση ή η ταχύτητά του μπορεί να μεταβληθεί έτσι ώστε να καλύψει τις ειδικές συνθήκες της. Σαν αποτέλεσμα αυτού είναι η δραματική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Μελλοντική απόδειξη της απόδοσης του αναδευτήρα σε μία εγκατάσταση είναι η μεταβαλλόμενη ταχύτητα του κινητήρα, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να καλύψει τις αυξημένες ή μειωμένες απαιτήσεις της. Κάθε εξάρτημά του, από την προπέλα και τον στυπιοθλίπτη έως τον κινητήρα και τον μειωτήρα, είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Flygt, έτσι οι συνεργάτες μας είναι εξασφαλισμένοι ως προς την ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Η απόδοση του κινητήρα Flygt 4320 είναι ισοδύναμη με την κατηγορία απόδοσης Super Premium IE4, ενώ ο ενσωματωμένος ρυθμιστής στροφών (VFD) έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη και με χαμηλότερο κόστος εγκατάσταση. Οι αναδευτήρες διαθέτουν προπέλες με δύο ή τρία πτερύγια και διαμέτρους πτερυγίων από 1,4m έως 2,5m, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις ανάγκες ανάδευσης. Ο σχεδιασμός των πτερυγίων που κλίνουν προς τα πίσω (backswept) του κίτρινου πτερυγίου “banana” της Flygt παρέχει υψηλή υδραυλική απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς εμφράξεις.

Οι αναδευτήρες Flygt 4320 έχουν την δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας και συμβατότητας με συστήματα κεντρικού ελέγχου. Επίσης έχουν την δυνατότητα ομαλής εκκίνησης και παύσης, αυξάνοντας την σταθερότητα του συστήματος στήριξης και μειώνοντας τις ηλεκτρικές καταναλώσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: