Μετάβαση στο περιεχόμενο

16 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΛΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

από ptzel

SIAAP

Η Xylem πρόσφατα ανακοίνωσε πως κέρδισε ένα σπουδαίο συμβόλαιο, για να προμηθεύσει με υποβρύχιες αντλίες και συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου του εργοστασίου Flygt, ως μέρος των εργασιών αναβάθμισης του μεγαλύτερου κέντρου επεξεργασίας λυμάτων στην Ευρώπη (και 2ο μεγαλύτερο στο κόσμο) που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι.

Η Xylem θα παρέχει τις αντλίες και τα σχετικά εξαρτήματα για την ανακυκλοφορία λυμάτων και λάσπης μεταξύ δεξαμενών και θα τροφοδοτεί τις βιολογικές βαθμίδες της μονάδας με λύματα. Το κέντρο διαχείρισης λυμάτων Achères Seine Aval, διαχειρίζεται περίπου 1.5 εκατομμύρια κυβικά μέτρα λυμάτων στη περιοχή του Παρισιού καθημερινά. Η Service Public de  (SIAAP), η δημοτική αρχή που διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις διαχείρισης αστικών λυμάτων, έχει αναλάβει μέσω ενός προγράμματος αναβάθμισης να επεκτείνει τις υπάρχουσες μονάδες βιοδιήθησης και να φτιάξει μια νέα γραμμή επεξεργασίας με τεχνολογία μεμβρανών.

Ο εκσυγχρονισμός του συστήματος, είναι απαραίτητο να συνάδει με την Ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα όσον αφορά στη διαχείριση υδάτων, η οποία θέτει τους στόχους και τις προδιαγραφές για τη προστασία των υδάτινων πόρων στην Ευρώπη. Η αναβαθμισμένη τεχνολογία θα συνεισφέρει στη διατήρηση της ποιότητας του νερού του Σηκουάνα, καθώς και στην αύξηση της απόδοσης της διεργασίας στο κέντρο επεξεργασίας λυμάτων. Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.

«Συνεργαζόμαστε με την Xylem αρκετές δεκαετίες οπότε έχουμε καλή εικόνα για την εξειδίκευση τους στο νερό, στα λύματα και την ποιότητα της τεχνολογίας τους» λέει ο Gaël Brion, διευθυντής του έργου για την κοινοπραξία και υπεύθυνος επίβλεψης των έργων ανάπτυξης. «Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ενεργειακά οικονομικές και αποδοτικές λύσεις και να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας της μονάδας. Η πλειοψηφία των αντλιών που χρησιμοποιούμε, ενσωματώνουν την τεχνολογία Ν της “Flygt”, η οποία αποτρέπει τις φραγές του υδραυλικού μέρους των αντλιών διατηρώντας συνεχή υψηλή απόδοση και βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.»

N-Technology prod pic

Οι πρώτες παραδόσεις αντλιών και συστημάτων ελέγχου Flygt θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2015 και τα έργα αναβάθμισης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Ιούλιο του 2018.

Read more from Flygt

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: