Μετάβαση στο περιεχόμενο

21 Μαΐου 2014

Τρεις θηριώδεις Flygt CP, ‘καλεσμένες’ στο Service της Mechanocraft

από idator

mechanocraft

 

Την συντήρηση τριών αντλιών Flygt 251kW, ανέθεσε η ΕΥΑΘ (στα πλαίσια του προγράμματος τακτικής συντήρησης) στον συνεργάτη της Υδάτωρ στην Θεσσαλονίκη, Mechanocraft.

Την ‘ιδιαίτερη φροντίδα’ της Mechanocraft δέχθηκαν τρεις αντλίες Flygt τύπου CP 3501, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στο Κεντρικό Αντλιοστάσιο Ομβρίων στο Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη. Η Mechanocraft ασχολείται από το 1985 με την επισκευή και συντήρηση ηλεκτροκινητήρων και αντλιών, προσφέροντας στους νέους χώρους της στο 3ο χιλ. Γέφυρα Βαθύλακος, άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης.

Στην φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης της Mechanocraft κ. Κοκοβίδης Κυριάκος, με εμφανή την ικανοποίησή του, μετά την ολοκλήρωση της »φροντίδας» στα »μωρά» του, όπως αναφέρεται για τις αντλίες μας.

Οι αντλίες Flygt είναι εγκεταστημένες στα πιο σημαντικά αντλιοστάσια ομβρίων και λυμάτων σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετούν καθημερινά τις ανάγκες των μεγαλυτέρων Υπηρεσιών Ύδρευσης και Αποχέτευσης της χώρας μας. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Υδάτωρ είναι στην διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουν στον σχεδιασμό ενός νέου ή να συζητήσουν μαζί σας την βελτίωση ενός υφιστάμενου αντλιοστασίου ομβρίων ή λυμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.2719445 ή δείτε το σύνολο των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων στο http://www.idator.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: