Μετάβαση στο περιεχόμενο

17 Μαρτίου 2014

Η Xylem προμηθευτής της μεγαλύτερης Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων με UV, στην Ισπανία

από ptzel

Wedeco UV web

Η Xylem κέρδισε συμβόλαιο αξίας 2.75 εκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια τεχνολογίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) εργοστασίου WEDECO, σε μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στο Vigo, περιοχή στην νοτιοδυτική Ισπανία.

Με όγκο επεξεργασίας στα 147.000 m3/ημέρα, ικανοποιώντας 800.000 άτομα, η μονάδα θα είναι η μεγαλύτερη σε βιολογική φίλτρανση και σε επεξεργασία λυμάτων με UV στην Ισπανία. Με 1.100 λάμπες UV, θα είναι επίσης και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ανάπτυξης δύο-φάσεων το 2016, σύμφωνα με την Xylem.

Καθώς οι εργασίες  για την μονάδα βιολογικής φίλτρανσης διεκπεραιώνονται,  ένα παρακαμπτήριο σύστημα επεξεργασίας θα τοποθετηθεί στον χώρο. Αυτό αποτελείται από ένα πρωτεύων σύστημα επεξεργασίας λυμάτων ακολουθούμενο από το σύστημα απολύμανσης UV Wedeco Duron.

»Το σύστημα Wedeco Duron είναι ένα σύστημα υψηλής απόδοσης και ευελιξίας, που το καθιστά ιδανική επιλογή για αυτό το έργο» λέει η Kirsten Meyer, product manager της Xylem.

»Εξαιτίας της καινοτόμου τοποθέτησης των λαμπών σε κλίση και της υψηλής ενεργειακής απόδοσης των λαμπών 600 watt Wedeco Ecoray, το σύνολο των απαιτούμενων λαμπών μπορεί να μειωθεί σημαντικά και η συντήρηση τους να γίνει πολύ εύκολα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτή την τόσο σημαντική και πολύπλοκη εγκατάσταση.»

Το σύστημα Wedeco Duron επιλέχθηκε λόγω της ικανότητας του να απολυμαίνει χαμηλής ποιότητας λύματα. Αυτό έχει αποδειχθεί μετά από ιδιαίτερα εκτενείς δοκιμές και ελέγχους που απέδειξαν τoν υψηλό βαθμό απόδοσης του. Το νέο αυτό πρωτοποριακό σύστημα παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως η μικρή συχνότητα συντήρησης και ο μικρός χώρος εγκατάστασης.  Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη εγκατάσταση του νέου συστήματος Wedeco Duron μέχρι σήμερα, με 1.100 λάμπες UV.

Η απολύμανση με λάμπες UV είναι μια αξιόπιστη τεχνολογία που αδρανοποιεί παθογόνους οργανισμούς όπως βακτήρια, ιούς και παράσιτα μέσα σε δευτερόλεπτα.  Η δημοτικότητα των συστημάτων με UV συνεχώς αυξάνει γιατί είναι compact συστήματα, απλά στην λειτουργία, απαιτούν μικρό χώρο εγκατάστασης και χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: