Μετάβαση στο περιεχόμενο

5 Ιουνίου 2013

TEMAK: 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

από idator

ydatinoiporoi_425x

Το περιβάλλον είναι το μεγάλο σπίτι μας. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση των Πολιτών, των Κρατών, των Δημόσιων Υπηρεσιών και των Επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μας με αντικείμενο τη Μελέτη, τον Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, την Παραγωγή, την Αποθήκευση, την Πώληση, την Εγκατάσταση και την Υποστήριξη Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού, Χημικών Προϊόντων και Βιομηχανικού Εξοπλισμού, εκτός από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO9001:2008, που διαχειριζόμαστε και λειτουργούμε όλοι εμείς στην ΤΕΜΑΚ, επειδή πιστεύουμε στην προστασία του περιβάλλοντος έχουμε πιστοποιηθεί και κατά το πρότυπο ISO14001:2004 αναφορικά με την περιβαλλοντική μας διαχείριση.

athens_premises

Η εταιρεία μας εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ Μενιδίου, σε εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 8500m2, εκ των οποίων τα 3500m2 αποτελούν τον περιβάλλοντα χώρο, μέρος του οποίου είναι με χλοοτάπητα και δενδρόφυτο, εκφράζοντας τον Σεβασμό μας και τη Συνείδησή μας προς το Περιβάλλον.

Παράλληλα, εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την ενημέρωση των πελατών μας για χρήση συστημάτων φιλικών προς το περιβάλλον καθώς επίσης συνιστούμε εταιρείες προς ανακύκλωση των αναλώσιμων υλικών που προμηθεύονται από εμάς.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη μας μεμονωμένα, προσπαθούμε να σχεδιάζουμε συστήματα επεξεργασίας νερού όσο το δυνατόν μικρότερης απόρριψης απονέρων ή καλύτερης ποιότητας αυτών ή συστήματα με διάταξη ανάκτησης ενέργειας ή διατάξεις αξιοποίησης της στρατσώνας του λέβητα κλπ., αποφέροντας τόσο κέρδος στον πελάτη μας όσο και προστασία του περιβάλλοντός.

Για όλα τα ανωτέρω και ακόμα περισσότερα:

Εμπιστευθείτε την

LOGO TEMAK

 

 

Προστατέψτε το Περιβάλλον

ΤΕΜΑΚ: ΛΕΩΦ. ΤΑΤΟΪΟΥ 254, ΑΧΑΡΝΕΣ (MΕΝΙ∆Ι), ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ. 136 77 – ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210-25 81 583-8, FAX: 210-25 33 989 E-mail: info@temak.gr, WEB SITE: www.temak.gr

Η Υδάτωρ και η ΤΕΜΑΚ συνεργάζονται πάνω από 20 χρόνια στον τομέα των αντλιών των συστημάτων αντίστροφης όσμωσης τα οποία με μεγάλη επιτυχία προωθεί η ΤΕΜΑΚ σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

Αρέσει σε %d bloggers: